Setkání rodin v Pěnčíně

Před nedávnem ožila fara naší církve v Pěnčíně dětským hlaholem a smíchem. Sjely se sem mladé rodiny s dětmi, aby u nás společně strávili týden své dovolené.

Podle ohlasů ze strany dospělých i dětí to byl krásný týden. A to nejen díky pěknému počasí a zajímavým výletům, které společně podnikali, ale ke spokojenosti všech velkou měrou přispěl i pan starosta Pěnčína, který jim dal k dispozici sportovní areál, jenž se nachází v bezprostřední blízkosti fary a kde se děti opravdu vyřádily.

Dětem i dospělým pobyt zpříjemnila i ,,náhradní babička“, sestra Bartošová, která bydlí v sousedství, a svojí laskavostí a vlídností si děti okamžitě získala. Ty pak moc rády chodily s ní a jejím pejskem – jezevčicí Terezkou na procházky po okolí  a dopřály tak svým rodičům alespoň chvilku na zasloužený odpočinek.

Týden utekl jako voda a děti i jejich rodiče odjížděli spokojení a radostní, s přáním vrátit se opět na podzim a prožít zde prodloužený víkend.

Chvála Hospodinu, že vyslyšel naše prosby a že naše  kostely,  modlitebny a fary začínají ožívat, že je zde zase slyšet dětský smích.  Modleme se proto neustále za všechny naše farnosti a náboženské obce a prosme Hospodina o Jeho  požehnání.

bar

Můžete sledovat každou odpověď na tento příspěvek službou RSS 2.0. Odpovědi nejsou nyní dostupné, ale můžete využít trackback z vašeho vlastního webu.

20 Komentáře »