Vaše modlitby jsou důležité

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a přišel ten dlouho očekávaný den odjezdu na dětský tábor do Vápenné.

 Děti se na tento okamžik těší celý rok a dospělí se na něj připravují dlouhé měsíce dopředu. Vymyslet a naplánovat program na celý týden, hodinu po hodině, do posledního detailu tak, aby děti prožily úžasné prázdninové dobrodružství není snadná věc, ale velice zodpovědná práce. Celý tým věnoval přípravě spoustu času a energie. A nyní, když už je vše přichystáno a připraveno k odjezdu, nezbývá nic jiného, než odevzdat zdar celé akce do rukou Hospodina.

 A právě v tuto chvíli  nastává ten důležitý okamžik, kdy můžeme ke zdárnému průběhu napomoci i my ostatní, kteří jsme zůstali doma. Jak? Svými modlitbami. Modleme se za všechny děti i dospělé, kteří se ze všech sil snaží o krásný prázdninový týden. Prosme Pána o požehnání pro ně pro všechny. Spojme se všichni v modlitbě a já věřím tomu, že nad Vápennou i v tento upršený čas vysvitne sluníčko.

Tak tedy šťasnou cestu, ať vás provází požehnání, ochrana a láska našeho Pána!

bar

Můžete sledovat každou odpověď na tento příspěvek službou RSS 2.0. Odpovědi nejsou nyní dostupné, ale můžete využít trackback z vašeho vlastního webu.

10 Komentáře »